Fast Easy Filler / Elektrische Hulzenstopper

 

Sigaretten maken met de Fast Easy Filler

 

Zelf sigaretten maken met deze Fast Easy Filler. Zeer gebruiksvriendelijk, alleen even de sigarettenhuls helemaal over de naald schuiven, het ruime reservoir vullen met tabak, en op de knop drukken. De hoeveelheid tabak en dichtheid van uw sigaret kunt u aanpassen met de knop aan de zijkant van deze elektrische sigaretten maker. Een goedkope oplossing in deze tijd waarin een pakje sigaretten steeds duurder wordt, na aanschaf heeft u het aankoopbedrag zo weer terugverdiend. Geen gedoe met ouderwetse sigaretten makers die je strak dicht moet knijpen om de tabak in de huls te drukken, waarna de sigaret toch weer uit elkaar valt. Ga voor het gemak van Fast Easy Filler.

Dit is de originele Fast easy filler. Pas op voor de namaak producten die lang niet zo goed zijn als de originele Fast easy filler. Er zijn veel webwinkels die claimen de orginele Fast easy filler te verkopen, ze zetten klanten op het verkeerde been door op de machine de tekst Fast easy filler te laten zetten, tevens heeft een echte Fast easy filler altijd 5 standen en geen 4 en is het in meer kleuren te koop dan alleen zwart.

Online de Fast easy filler bestellen

Online de Fast easy filler bestellen doet u makkelijk en snel bij Sigarettenmaker.nl, wij hebben de expertise in huis die u alles over de Fast easy filler kunnen vertellen. Ons personeel heeft al jaren ervaring met dit product en er zijn meer dan 3000 van verkocht. Er is dus geen vraag over de Fast easy filler waar ons personeel geen antwoord op heeft. U kunt met uw vraag terecht via onze live chat service of per mail, onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan.

Op alle machines zit een jaar garantie!!

 Bespaar minimaal 0,14 per sigaret!
 Maakt mooie sigaretten
 Goede verhouding prijs/kwaliteit
 Werkt automatisch
 Maak een week voorraad in 1.5 uur
 Geschikt voor mensen met minder armkracht 

Specificaties:

Voltage: 220-240V / 110V
Kleur: Zwart, Blauw of Rood
Maat: 27-9-9 cm LxBxH

De fast easy filler is de enige machine die werkt met een veer die de tabak kleiner maakt, hierdoor is er een kans op afvallende vuurkopjes.

Klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing over het gebruik van de Fast Easy Filler, tevens staan er voorwaarden in om hem schoon te houden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: fast easy filler
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • € 39,95
  • Excl. BTW: € 33,02

Beschikbare opties: