Angel tafelmodel hulzenstopper

Online de Angel hulzenstopper bestellen

Wilt u zelf uw sigaretten maken maar kunt u moeilijk overweg met de hulzenstoppers die je zijwaarts moet bewegen om de sigaret te vullen? Dan is deze Angel tafelmodel hulzenstopper iets voor u.

Hoe gebruikt u deze Hulzenstopper?

U plaatst de hulzenstopper op de tafel, schuift de huls over de ingang en vult het reservoir met tabak. U hoeft de tabak slechts licht aan te drukken, de overtollige tabak wordt automatisch afgesneden. Vervolgens haalt u de hendel over en uw eigengemaakte sigaret is klaar. Met handgreep voor extra grip en antislip onderop zodat hij stevig op de tafel blijft staan. Voordelig sigaretten roken zonder moeite en niet langer geld verspillen aan dure kant en klare pakjes sigaretten uit de winkel.

Vragen over de Angel Hulzenstopper?

Mocht u vragen over deze hulzenstopper hebben helpen wij u graag. U kunt ons bereiken via de live chat service of per mail. Wij zullen dan uw vragen over de Angel Hulzenstopper zo snel mogelijk beantwoorden. Onze deskundige medewerken hebben al jaren ervaring met de Angel Hulzerstopper en kunnen alle vragen daardoor deskundig beantwoorden.

 Bespaar minimaal 0,14 per sigaret!
 Goedkoop en makkelijk te bedienen
 machine snijd de overtollige tabak af
 Werkt handmatig

Word geleverd in de kleur grijs en de buitenkant is van metaal.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: 9.511.004
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • € 28,95
  • Excl. BTW: € 23,93

Beschikbare opties: