Vanaf wanneer is zelf sigaretten maken goedkoper?

Hoeveel goedkoper is het zelf maken van sigaretten?

In Nederland rookt ongeveer 23% van alle Nederlanders van 19 jaar en ouders wel eens een sigaret. Als we enkel naar de mannen kijken rookt 26% ervan wel eens en bij vrouwen is het 23%. Op basis van deze cijfers kunnen we concluderen dat roken/sigaretten een grote branche is binnen Nederland. Er wordt ontzettend veel geld uitgegeven aan het roken en vaak hebben mensen niet in de gaten hoeveel geld het heeft gekost als ze bijvoorbeeld 10 jaar lang elke dag roken. In het volgend artikel rekenen we dat uit en hoeveel u kunt besparen als u met een eigen sigarettenmachine sigaretten gaat maken.

In deze situatie gaan we uit dat u elke dag 1 pakje Marlboro oprookt en gaan we berekenen hoeveel geld u per jaar kwijt bent aan sigaretten. Vanuit daar bekijken we hoeveel u kunt besparen als u zelf de sigaretten zou maken.

In een pakje Marlboro zitten 19 sigaretten en heeft een prijs van €6,-, wat voor een totale kosten van €2190,- zorgt in 1 jaar.

We gaan dit vergelijken met het beste sigarettenmachine van dit moment, de Zorr Powermatic 2 Plus. De kosten van deze machine is €85,95 en maakt sigaretten a €0,15 per sigaret, de kosten per sigaret is gebaseerd tabak + de hulz. De totale kosten na een jaar bedraagt €1126,2, wat uitkomst op een besparing van €1063,80.

Uit de grafiek kunt u zien vanaf welk moment het goedkoper is om zelf sigaretten te maken en niet meer dure pakjes sigaretten te kopen. Dit punt is al binnen een maand tijd, om precies te zijn na 27 dagen. U bespaart al na 27 dagen geld door het zelf maken van uw sigaretten. 

Bent u overtuigd van de harde cijfers van dit onderzoek? Maak dan nu meteen gebruik van de kans om direct over te stappen om zo meer dan €1000,- te besparen. Bij alle sigarettenmachines die u op Sigarettenmaker.nl vindt zult deze besparing per jaar bereken. U bestelt makkelijk en snel een sigarettenmachine waarvan u denkt dat die het beste bij u past en u kunt binnen een dag al beginnen met zelf maken van sigaretten. Mocht u toch nog vragen hebben over dit onderzoek of een van onze producten, dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Zij hebben al jaren ervaring en kunnen u met alles helpen. U kunt ze bereiken via onze live chat service of per mail. Zij zullen u dan zo snel mogelijk helpen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Powermatic 2 plus

Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om t..

€ 89,95 € 84,95 Excl. BTW: € 70,21