Menu
u winkelwagen

Handleiding Zorr powermatic 2 plus

Nederlandse Handleiding voor de Zorr Powermatic 2 Plus


We hebben voor u een uitgebreide Nederlandse handleiding gemaakt voor de Powermatic 2 plus sigarettenmachine, ook bij de machine word deze handleiding meegeleverd.
Als u vooraf nog met vragen zit over de Zorr machine spreek ons dan gerust aan op de chat of stuur ons een email via het contact formulier.Stap 1: Sluit de Powermatic 2 plus machine aan met de meegeleverde stroomkabel, een groen lampje zal gaan branden als teken dat de machine klaar is voor gebruik.

Stap 2: Druk de hendel naar achteren om de tabakskamer te openen. U zult zien dat het mes naar achteren verdwijnt en u de tabaksgleuf kunt vullen met tabak.
Stap 3: Druk de tabak licht aan en denk erom dat u tabak niet te vochtig is. Sommige tabak soorten kunnen wat te vochtig zijn en u kunt in dat geval de tabak het beste even laten drogen.
Stap 4: Plaats een sigaretten huls over de hulshouder, u kunt normale als 100s (extra lange) hulzen gebruiken.
Stap 5: U bent nu klaar om de sigaret te vullen en u doet dit door de hendel naar beneden te drukken. De tabak word nu in de lege huls geduwd.
Stap 6: Als de huls gevuld is brengt u de hendel weer naar achter en is de machine klaar om weer opnieuw gevuld te worden voor u volgende zelf gemaakte sigaret.
Aandachtspunten:

1, Als u klaar bent met het maken van sigaretten en u wilt de machine weg zetten haal dan nog een paar keer de hendel op en neer zodat alle restje tabak uit de tabakskamer worden geduwd, en dit niet voor problemen kan zorgen als de tabak die achterblijft hard word.

2, Wacht tot de machine klaar is met het vullen van de sigaret voordat u de hendel weer omhoog haalt.

3, Gebruik geen gewone shag,  gewone shag is anders van structuur en vochtiger en daardoor niet geschikt voor deze machine. U kunt het beste tabak kopen in potten en het is ook nog eens voordeliger.

4, Gebruik voor het beste resultaat verse tabak en om ook na het maken ervoor te zorgen dat u sigaret lekker vers blijven, kunt u ze het beste luchtdicht opbergen zoals bv in een sigarettendoosje.

5, Als het rode lampje brand dan is er een blokkade. De injector keert dan weer terug naar zijn begin positie.Als u net al ons overtuigd bent van de kwaliteiten van deze machine bestel de Zorr powermatic 2 plus dan snel op deze pagina en haal hem zonder verzendkosten in huis.