Menu
u winkelwagen

Elektrische sigarettenmaker

U zoekt een elektrische sigaretten maker?  (ook wel een automatische sigarettenmaker genoemd?) Dan kunt u stoppen met zoeken want onze elektrische sigarettenmakers komen rechtstreeks van de fabriek en worden u aangeboden tegen de laagste prijs.  Als u snel wilt werken of niet de bewegingen kunt maken die verreist zijn bij een handmatige sigaretten maker dan is een electrische sigaretten maker de beste oplossing.

Online uw electrische sigarettenmaker kopen

U heeft geen zin meer om zelf sigaretten te draaien en zoekt een simpele oplossing om dit snel te doen? De elektrische sigarettenmaker zal dan de perfecte oplossing voor u zijn. Hiermee kunt u binnen enkele seconden uw sigaretten maken zonder enige problemen.

Alle onderstaande electrische sigarettenmachines zullen voldoen aan uw verwachtingen en worden dan ook geleverd met 1 jaar garantie. Bestel daarom vandaag nog een elektrische sigarettenmaker en maak morgen al uw eigen sigaretten.

Hoe werkt een elektrische sigarettenmachine?

Voor mensen die niet weten hoe een elektrische sigarattenmaker werkt hebben wij opsomming over hoe zo'n sigarettenmaker werkt:

Werking elektrische sigarettenmaker:

  • Plaats een huls in de hulshouder
  • Plaats de tabak in de gleuf en verdeel het goed
  • Haal de hendel over
  • De tabak zal nu in de huls worden geschoven

Vragen over de elektrische sigarettenmaker?

Mocht u vragen hebben neem dan even contact op met de chat onderaan de website, grote gedeeltes van de dag en ook weekends zijn we daar op bereikbaar. Of stuur ons een email of Whatsapp.

Powermatic 3+De Powermatic familie staat er om bekend een indrukwekkende reeks met fantastische elektrische hulzenstoppers te bevatten. Met de  Powermatic 3 plus introduceert ze haar nieuwe en bovendien ook meest luxueuze uitvoering. Door er voor te kiezen om de Powermatic 3 + in huis te ha..
€ 249,95
Excl. BTW:€ 206,57
Brand: Product 1
Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om te weten met deze machine heeft u geen last van afvallende vuurkoppen. Op de  powermatic 2 plus zit een jaar garantie!! Informatie over de Powermatic 2 Plus Extra geld besparen ..
€ 84,95 € 89,95
Excl. BTW:€ 70,21
Powermatic 5De Powermatic 5 is een gloednieuwe sigarettenmaker die enkele significante voordelen met zich meebrengt ten opzichte van diens voorgangers. We zouden zelfs zo ver kunnen gaan door te stellen dat deze sigarettenmaker het absolute toppunt is van innovatie in de automatische produc..
€ 299,95
Excl. BTW:€ 247,89
Zorr Powermatic 2 Plus De Zorr Powermatic 2 Plus is de orginele Zorr uit  Oostenrijk. Omdat het hierbij dus gaat om de verbeterde plus versie van het origineel kan je rekenen op enkele extra interessante voordelen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de extra sterke motor waar deze hulzenst..
€ 84,95
Excl. BTW:€ 70,21
Zorr Powermatic 3 Plus De Zorr Powermatic 3 Plus is een elektrische sigarettenmaker die verder bouwt op het succesvolle evenals bewezen injectorsysteem waar de kleinere Zorr Powermatic 2 Plus over beschikt. De Zorr Powermatic 3 Plus kenmerkt zich onder meer door een grote tabak hopper evenals door..
€ 239,96
Excl. BTW:€ 198,31
Zorr Powermatic 4 Plus De Powermatic 4 Plus presenteert zich als een semiautomatische sigarettenmaker welke over enkele niet onaanzienlijke verbeteringen beschikt ten opzichte van de  Zorr Powermatic 2 Plus sigarettenmaker . Eén van de belangrijkste vernieuwingen is terug te vinden in het fei..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
De Powermatic 4; maak binnen één seconde een prima sigaret De Powermatic sigarettenmakers staan er sinds jaar en dag om bekend het absolute neusje van de zalm te zijn. Met de nieuwe Powermatic 4 heeft de fabrikant zichzelf echter wederom weten te overtreffen. In vergelijking met haar voorganger bie..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7