Beste handmatige sigarettenvuller

De beste handmatige sigarettenvuller


Sigaretten worden keer op keer duurder. Daarom kiezen steeds meer mensen voor zelf sigaretten maken. Op deze manier kunt u namelijk fors besparen op het roken, terwijl u toch kunt blijven genieten van uw favoriete sigaret. Als u net begint met zelf sigaretten maken, dan is het slim om te starten met een handmatige sigarettenvuller. Deze zijn namelijk wat goedkoper dan de elektrische hulzenstoppers. Maar wat is nou de beste handmatige sigarettenvuller?

We helpen u graag op weg met onze top 3:


1. Powermatic 150

2. Powermatic mini

3. Angel tafelmodel hulzenstopper


Powermatic 150

Powermatic is een bekend merk hulzenstoppers dat goede sigaretten produceert. De Powermatic 150 is gemaakt van sterke onderdelen en kan jaren meegaan. De mesjes waarmee de tabak wordt afgesneden zijn gemaakt van titanium, waardoor deze heel duurzaam zijn. Het apparaat is ook heel eenvoudig in gebruik, dus heel geschikt voor wie net begint met het zelf maken van goedkope sigaretten.Powermatic mini

Voor wie graag wil starten met een goedkope hulzenstopper is er de Powermatic mini. Dit is de goedkoopste sigarettenvuller van het merk Powermatic. Voor een paar tientjes heeft u dit apparaat al in huis. Zoals de naam al aangeeft is het een vrij kleine machine. Dit is zowel een voordeel als een nadeel. Doordat deze hulzenstopper zo klein is, is deze eenvoudige mee te nemen, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. Aan de andere kant is de mini wat minder gemakkelijk in gebruik door het kleine formaat. De prijs-kwaliteitverhouding van deze sigarettenmaker is goed en u kunt er lang gebruik van blijven maken.


Angel tafelmodel hulzenstopper

Een ander goed instapmodel is de Angel tafelmodel hulzenstopper. Het apparaat kost weinig en is heel gemakkelijk in gebruik. Heel geschikt als u eens wilt uitproberen op goedkope sigaretten maken iets voor u is. In een paar simpele handelingen heeft u uw eerste sigaret al gemaakt. Het apparaat werkt met een hendel en de onderkant is voorzien van antislip, zodat de hulzenstopper niet verschuift tijdens het bedienen.