Menu
u winkelwagen

Beste handmatige sigarettenvuller

De beste handmatige sigarettenvuller

Sigaretten worden keer op keer duurder. Daarom kiezen steeds meer mensen voor zelf sigaretten maken. Op deze manier kunt u namelijk fors besparen op het roken, terwijl u toch kunt blijven genieten van uw favoriete sigaret. Als u net begint met zelf sigaretten maken, dan is het slim om te starten met een handmatige sigarettenvuller. Deze zijn namelijk wat goedkoper dan de elektrische hulzenstoppers. Maar wat is nou de beste handmatige sigarettenvuller?

We helpen u graag op weg met onze top 3:


1. Powermatic 150

2. Powermatic mini

3.Powermatic 1 plus elite


Powermatic 150

Powermatic is een bekend merk hulzenstoppers dat goede sigaretten produceert. De Powermatic 150 is gemaakt van sterke onderdelen en kan jaren meegaan. De mesjes waarmee de tabak wordt afgesneden zijn gemaakt van titanium, waardoor deze heel duurzaam zijn. Het apparaat is ook heel eenvoudig in gebruik, dus heel geschikt voor wie net begint met het zelf maken van goedkope sigaretten.


Powermatic mini

Voor wie graag wil starten met een goedkoper hulzenstopper is er de Powermatic mini. Dit is de goedkoopste sigarettenvuller van het merk Powermatic. Voor een paar tientjes heeft u dit apparaat al in huis. Zoals de naam al aangeeft is en ene vrije kleine machine. Dit is zowel een voordeel als een nadeel. Door deze hulzenstopper zo klein is, is deze eenvoudig mee te nemen, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. Aan de andere kant is de mini wat minder gemakkelijk in gebruik door het kleine formaat. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze sigarettenmaker is goed en u kunt er lang gebruik van blijven maken.

Powermatic 1 plus elite hulzenstopper

De Powermatic 1 plus heeft een robuuste behuizing en strakke afwerking. Bij de Powermatic I Plus elite handmatige hulzenstopper, wordt de hendel niet zoals gebruikelijk bij andere tafelmodel sigarettenmakers in een halve cirkel bewogen, maar handig van boven naar beneden. De hendel kan heel eenvoudig naar beneden worden gedrukt, waardoor u moeiteloos perfecte sigaretten kunt maken.Deze nieuwe model Powermatic 1plus Elite heeft een verbeterde interne mechanisme, en staat stevig op de tafel door zijn robuustheid en stabiliteit.