Beste elektrische sigarettenmachine

De beste elektrische sigarettenmachine

Zelf sigaretten maken wordt snel steeds populairder. Niet zo gek, want door zelf goedkope sigaretten te maken kunt u honderden Euro’s per jaar besparen, terwijl u gewoon kunt blijven genieten van uw favoriete merk tabak. Door de populariteit van zelf sigaretten maken komen er ook steeds meer elektrische hulzenstoppers op de markt. Zeker voor de leek kan het lastig zijn om te kiezen welke nou de beste aankoop is. Om u te helpen hebben we de drie beste elektrische sigarettenmachines voor u op een rijtje gezet.


Dit is onze top 3:

1. Powermatic 2 plus

2. Powerrol 2

3. Speedfiller


Powermatic 2 Plus

U hoeft maar naar de recensies op internet te kijken om te zien hoe enthousiast mensen zijn over de Powermatic 2 Plus. Vrijwel iedereen zou het product aanraden aan andere gebruikers. Deze hulzenstopper is er een uit het duurdere segment, maar er worden dan ook de beste onderdelen in verwerkt. De injectietechniek is ook zeer goed. Met deze hulzenstopper kunt u goedkope sigaretten schieten van een goede kwaliteit en met een fijne structuur. Als u van plan bent om veel sigaretten te gaan maken is dit een goede keuze.


Powerrol 2

Ook de Powerrol 2 is een prima hulzenstopper die doet wat hij hoort te doen. Waar de Powermatic 2 Plus een hendel heeft, heeft deze hulzenstopper een knop. Als u verminderde kracht in uw armen heeft is dit handig. Het apparaat is gemakkelijk te vullen en werkt erg snel. Een klein nadeel is dat de Powerrol 2 geen XL sigarettenhulzen kan vullen.


Speedfiller

Met de Speedfiller kunt u eenvoudig en snel goedkope sigaretten maken. Het beschikt over een groot tabaksreservoir. Hierdoor hoeft u minder vaak de tabak aan te vullen en kunt u snel veel sigaretten achter elkaar maken. Het apparaat is volledig elektrisch en maakt een perfect gevulde sigaret.