Menu
u winkelwagen

Beste elektrische sigarettenmachine

De beste elektrische sigarettenmachine

Zelf sigaretten maken wordt snel steeds populairder. Niet zo gek, want door zelf goedkope sigaretten te maken kunt u honderden Euro’s per jaar besparen, terwijl u gewoon kunt blijven genieten van uw favoriete merk tabak. Door de populariteit van zelf sigaretten maken komen er ook steeds meer elektrische hulzenstoppers op de markt. Zeker voor de leek kan het lastig zijn om te kiezen welke nou de beste aankoop is. Om u te helpen hebben we de drie beste elektrische sigarettenmachines voor u op een rijtje gezet.


Dit is onze top 3:

1. Powermatic 2 plus

2. Powermatic 4

3. Powermatic 3 plus


Powermatic 2 Plus

U hoeft maar naar de recensies op internet te kijken om te zien hoe enthousiast mensen zijn over de Powermatic 2 Plus. Vrijwel iedereen zou het product aanraden aan andere gebruikers. Deze hulzenstopper is er een uit het duurdere segment, maar er worden dan ook de beste onderdelen in verwerkt. De injectietechniek is ook zeer goed. Met deze hulzenstopper kunt u goedkope sigaretten schieten van een goede kwaliteit en met een fijne structuur. Als u van plan bent om veel sigaretten te gaan maken dan is deze sigarettenmaker een goede keuze.


Powermatic 3 plus

De Powermatic 3 plus is meer een geautomatiseerde machine dan de zijn voorganger de Powermatic 2 plus. Er past voor circa 30 sigaretten tabak in de hopper, zo hoeft dus niet per sigaret de machine te vullen. Sterker nog de sigarettenmachine doseert ook nog eens zelf. U plaatst de huls, u kiest een van de drie dichtheidsstranden en u drukt op start. De machine vult nu zelf de perfecte sigaret.


Powermatic 4 plus

De powermatic 4 plus is de nieuwste elektrische machine van het merk Powermatic, en is de opvolger van de Powermatic 2 plus Deze machine is kleiner en compacter dan zijn voorganger,  en beschikt wel over een trechter. Hierdoor hoeft u minder vaak de tabak aan te vullen, en kunt u snel veel sigaretten achter elkaar maken. Het apparaat is volledig elektrisch en maakt een perfect gevulde sigaret.