Waarom wij?

Gratis verzending

Boven de €50 euro word u bestelling gratis verzonden.

Snelle verzending

Bestel voor 16:00 uur en ontvang uw pakket de volgende dag.

Veilig online betalen

SSL beveiligde verbinding.

Volg uw bestelling

Bij elke bestelling ontvangt uw een track en tracé code.

Zelf sigaretten maken met onze sigarettenmaker

Dus jij wil zelf sigaretten maken? goedkope sigaretten? Zelf sigaretten maken is namelijk niet meer zo moeilijk als dat het geweest is. Met onze automatische sigarettenmachines heeft u binnen een paar minuten een goedkoop pakje sigaretten. Laat een ander maar die dure sigaretten in de winkel kopen, of urenlang proberen met een simpele sigarettenmachine (die vervolgens fijn gedrukte sigaretten aflevert). Onze sigarettenmakers zijn gemaakt van de laatste techniek en leveren gegarandeerd zeer fijne sigaretten, je zult het verschil met je (oude)sigarettenmaker merk niet eens merken.

Altijd sigarettenmachines onderdelen leverbaar

Tevens hebben wij van onze (elektrische) sigarettenmachines alle belangrijke onderdelen op voorraad. Heeft u een defecte sigarettenmachine stuur ons dan een email met wat u nodig heeft. Of neem contact op met de chat onderaan de website.

 

Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om t..
€ 89,95 € 84,95
text_tax € 70,21

Jongste lid van de Zorr powermatic familie is de Powermatic mini, een zeer kwalitatief hoogwaardi..
€ 29,95 € 23,95
text_tax € 19,79

Powermatic 3+De Powermatic familie staat er om bekend een indrukwekkende reeks met fantastische ..
€ 249,95
text_tax € 206,57

Powermatic 1 online bestellenWanneer u geen dure sigaretten meer wilt kopen en uw sigaretten..
€ 54,95
text_tax € 45,41

 De handmatige hulzenmachine van Trio U rookt liever sigaretjes dan shag..
€ 14,95
text_tax € 12,36

De Powermatic 4; maak binnen één seconde een prima sigaret De Powermatic sigarettenmakers staan er ..
€ 89,95
text_tax € 74,34

Roken steeds duurder? Niet met de Mascotte Luxe! De prijs van een pakje sigaretten wordt elk jaar f..
€ 15,95
text_tax € 13,18

Maak zelf jouw eigen sigaret met de Mascotte Flex Size! Steeds meer rokers maken tegenwoordig hun ..
€ 16,95
text_tax € 14,01

Productenvergelijking

Geen producten om te vergelijken.

Zelf sigaretten maken met een sigarettenmachine

Roken wordt steeds duurder en deze prijzen zullen de komende jaren alleen maar verder stijgen. Wanneer u op zoek bent naar een andere manier van roken en u wel graag sigaretten wilt blijven roken dan kunt u kiezen voor het zelf sigaretten maken. Dit zelf maken kunt u doen met een sigaretten maker, deze wordt ook wel sigaretten machine of hulzenstopper genoemd. Naast dat u de machine eenmalig moet aanschaffen is het voordeel bij zelf sigaretten maken erg groot, en  bij 10 sigaretten per dag is u voordeel al 2.45 euro. De meest verkochte is de Zorr powermatic 2 plus  , u kunt dat lezen bij de reactie's van onze klanten. En een van de andere populaire elekrische sigarettenmakers die al jaren bestaat is de Powermatic 3. Deze is meer geautomatiseerd, waardoor u niet meer zelf de tabak hoeft te verdelen.

Waarom zelf sigaretten maken: het is goedkoop en erg makkelijk, zoals eerder al verteld heeft u een sigaretten machine nodig en die is er al voor 8.95 euro tot 89,95 euro. de duurdere elektrische sigaretten makers maken de sigaretten sneller en kosten minder kracht ideaal voor mensen met minder kracht in de armen. Bij de tabakzaak koopt u een doos hulzen en een pot tabak en u kunt aan de slag. De werking van de machines is erg simpel en het is door iedereen te doen, van de Fast easy filler en de Powermatic 2 plus hebben we zelfs een uitgebreide gemaakt, u vind die van de Fast easy filler hier en van de Powermatic 2 plus hier