De Speedfiller

Men, de overheid, is tegenwoordig bezig met het duurder maken van de sigaretten en ook de leeftijdsgrens voor het kopen ervan te verhogen. De overheid probeert de mens te ontmoedigen om te roken. Dat het niet helpt zal men nu zo langzamerhand wel weten maar men gaat toch maar door met de prijs van een pakje sigaretten te verhogen. Nu zal een verstokte roker een oplossing zoeken om toch te kunnen blijven roken, maar dan op een goedkopere manier. Die is er door middel van de “speedfiller”.

De soorten speedfillers

 Nu is een elektrische sigaretten maker, speedfiller, wel duurder dan een handmatige maar, wanneer je wat ervaring hebt, gaat dat ook nog snel. Een speedfiller werkt zeer eenvoudig. Je kan op een eenvoudige manier sigaretten maken die er net zo goed uitzien als gekochte maar, wel een stuk goedkoper zijn.

De werking van speedfillers

Je legt bij de speedfiller de huls in de hulzenhouder. Vervolgens plaats je de tabak in de gleuf. Je moet hierbij er wel op letten dat de tabak goed wordt verdeeld. Wanneer je vervolgens de handel overhaalt zal de tabak in de huls worden geschoven. Op deze manier kan je dus gemakkelijk een sigaret maken die van een fabriekssigaret niet is te onderscheiden. Hij is echter wel een stuk goedkoper. Op deze manier kan men toch blijven roken tegen een aannemelijke prijs. De verstokte roker kan men niet zomaar even laten stoppen met roken. Daarom kunnen ze op deze manier toch op een aanvaardbare manier, voor wat betreft de kosten, blijven roken. Je kan het apparaat eenvoudig aanschaffen op de website van sigarettenmaker.nl

Bestel uw elektrische sigarettenmakers en accessoires gemakkelijk bij sigarettenmaker.nl. Naast ons uitgebreide assortiment sigarettenmakers bieden wij ook diverse sigaretten doosjes. U heeft de keuze uit diverse designs, varianten en kleuren. U vindt producten van de hoogte kwaliteit, tegen de laagste prijs. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de beste service. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Weergegeven:
Sorteren op:

Speedfiller Elektrische Hulzenstopper

 Online de Speedfiller Elektrische Hulzenstopper bestellen Tabak en siga..

€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34