De Zorr Powermatic 2

Wanneer u zelf een roker bent, dan kent u het probleem vast wel: roken is duur. Een klein pakje sigaretten kost u al vlug 5 euro, dan heeft u nog de goedkoopste gekocht qua merk en het kleinste pakje. Wanneer u daarentegen een groot pakje koopt, dan betaalt u zeer snel zo'n 10 euro. Wanneer u een zware roker bent, dan weet u ook dat u niet lang verder kan met dit pakje. Na een tweetal dagen, of zelfs na een dag is dit pakje weer op. De kosten lopen dan ook zeer snel op. Wanneer u dan geld wilt besparen op lange termijn is het goed idee om sigaretten zelf te maken.

Zorr Powermatic 2

Een manier om dit te doen is door middel van de Powermatic 2. Deze automatische sigaretten machine bevat een hulzenvuller die zeer goed werkt. Binnen enkele seconden heeft u de perfect gevulde sigaretten. En dit voor slechts 89,95 euro!

Waarom kiezen voor Zorr Powermatic 2?

  • Wat bij verdere vragen?
  • Het werkt volledig elektrisch
  • Er is geen verschil met de sigaretten uit de pakjes
  • Het werkt zeer snel en is eenvoudig te gebruiken.

Meer vragen?

Indien u nog verdere vragen zou hebben, kan u allereerst een verder kijkje nemen op onze webshop. Indien de gewenste informatie toch niet beschikbaar zou zijn, kan u steeds contact opnemen met ons. We beantwoorden met plezier uw vragen!

Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden die een Zorr Powermatic 2 biedt? Bestel dan nu snel online. Uw bestelling wordt al binnen 48 uur verzonden! Wij zijn dé webwinkel waar u gemakkelijk en voordelig alles op het gebied van hulzenstoppers besteld.

Weergegeven:
Sorteren op:

Powermatic 2 plus

Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om t..

€ 89,95 € 84,95 Excl. BTW: € 70,21