De Zorr Powermatic 2 Plus

Als je graag goedkoper wilt gaan roken is de Zorr Powermatic Plus de ideale uitkomst. Hiermee kun je namelijk makkelijk, voordelig en snel je eigen sigaretten maken. Zorr is niet voor niks een marktleider en een voorloper als het aankomt tot betrouwbare en duurzame hulzenvullers. Zo heb je meestal alleen tabak en sigarettenhulzen nodig, dit kun je bijna bij elke supermarkt wel kopen.

Waarom overstappen naar een sigarettenmaker?

Met het maken van een sigarettenmaker neem je de controle terug over je sigaretten gebruik en je rook budget. Dit betekent dat je niet meer je eigen sigaretten hoeft te draaien of dure pakjes sigaretten hoeft te kopen. De zelf gemaakte sigaretten zijn daarnaast nauwelijks te onderscheiden van de veel duurdere standaard fabriek sigaret. Als je wil kun je daarnaast je oude pakjes weer opvullen om ze zo handig mee te nemen. Ik hoef je daarnaast niet te vertellen dat sigaretten te maken je jaarlijks honderden euro's zal besparen!

Waarom gaan voor de Powermatic 2 plus?

Met de Powermatic 2 Plus van Zorr haal je een echte winner in huis. Deze machine is een verbeterde en nieuwere versie van de alom bekende Powermatic 2 van Zorr. Deze heeft al keer op keer bewezen hoe kwalitatief hoogwaardig sigarettenvuller van Zorr zijn. De machine die over een vrij zware motor beschikt over een soepele bedieningshendel en is erg stil in gebruik. Zo zorgt deze machine ervoor dat er geen afvallende aspunten meer zijn of half gevulde sigaretten hulzen worden geleverd. Daarnaast beschikt het ook nog eens over een beschermende poedercoating laag. En als klap op de vuurpijl wordt de Zorr Powermatic 2 plus geleverd met maar liefst 1 jaar garantie. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Zorr Powermatic 2 plus en kies voor kwaliteit!

Heeft u een keuze uit onze sigarettenmakers kunnen maken? Bijvoorbeeld de Zorr powermatic? Plaats uw bestelling en uw bestelling wordt al binnen 48 uur verzonden!. Verzending is gratis bij een bestelling boven €50. Bij sigarettenmaker.nl heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Retourneren is bij ons ook heel gemakkelijk.

Weergegeven:
Sorteren op:

Powermatic 2 plus

Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om t..

€ 89,95 € 84,95 Excl. BTW: € 70,21