Hulzenstopper Fast Easy Filler

Met een hulzenstopper kunt u eenvoudig uw eigen sigaretten maken. Maar waarom zou dat willen? Het antoord is heel simpel: door uw eigen sigaretten te maken kunt u op de lange termijn een enorme bak geld besparen. De prijzen van sigaretten liggen tegenwoordig enorm hoog. Als u uw tabak in een pot koopt, betaalt u echter een stuk minder. U kunt sigarettenhulzen ook eenvoudig kopen in grote hoeveelheden. Om uw eigen sigaretten te kunnen maken heeft u een hulzenstopper nodig.

Een hulzenstopper is een apparaatje waar u een lege sigarettenhuls op kunt zetten, om vervolgens het apparaat te vullen met tabak. De hulzenstopper zal de tabak vervolgens in de huls stoppen, zoals de naam al zegt. Hulzenstoppers zijn in verschillende vormen beschikbaar, u kunt kiezen voor een goedkope handmatige hulzenstopper of voor een volledig automatische.

De fast easy filler

De fast easy filler is een automatische hulzenstopper. U hoeft alleen maar de huls te plaatsen en af en toe de tabak in het reservoir aan te vullen, de fast easy filler doet de rest. U kunt kiezen voor verschillende standen, die bepalen hoeveel tabak u in uw sigaret wilt hebben. U laat zich misschien verleiden om een goedkope handmatige hulzenstopper aan te schaffen, maar met de hoeveelheid geld die u bespaart heeft u een fast easy filler er zo uit en het scheelt u een hoop moeite.

sigarettenmaker.nl

Op sigarettenmaker.nl vindt u allerlei soorten hulzenstoppers. Ook de Fast Easy Filler vindt u hier. Als u rookt en graag op uw rookkosten zou willen besparen, neem dan eens een kijkje op sigarettenmaker.nl

Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden die een hulzenstopper biedt? Bestel dan nu snel online. Uw bestelling wordt al binnen 48 uur verzonden! Wij zijn dé webwinkel waar u gemakkelijk en voordelig alles op het gebied van hulzenstoppers besteld.

Weergegeven:
Sorteren op:

Fast Easy Filler / Elektrische Hulzenstopper

 Sigaretten maken met de Fast Easy Filler Zelf sigaretten maken met deze..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02