Powermatic 3+

New

Powermatic 3+

De Powermatic familie staat er om bekend een indrukwekkende reeks met fantastische hulzenstoppers te bevatten. Met de  Powermatic 3 introduceert ze haar nieuwe en bovendien ook meest luxueuze uitvoering. Door er voor te kiezen om de Powermatic 3 + in huis te halen kan je rekenen op tal van verschillende voordelen. Niet alleen is de snelheid waarmee deze innovatieve hulzenstopper werkt baanbrekend te noemen, daarnaast is de precisie werkelijk ongeëvenaard. Ben je dus met andere woorden op zoek naar het absolute neusje van de zalm onder de hedendaagse hulzenstoppers? In dat geval is het beslist de moeite waard om even in de richting te kijken van deze gloednieuwe Zorr powermatic 3!

De Zorr Powermatic 3 is de logische opvolger van haar voorganger, de Powermatic 2. Deze nieuwe uitvoering weet enkele niet onbelangrijke verbeteringen te presenteren. Het gebruiksgemak is bijvoorbeeld één van de cruciale factoren waar mensen bij het kopen van een hulzenstopper rekening mee houden. Wel, op dit vlak weet de Zorr Powermatic 3 zonder enige twijfel alle vooropgestelde verwachtingen in te lossen. Daarnaast worden er ook nog eens heel wat interessante, nieuwe functies geïntroduceerd die er voor moeten zorgen dat het thuis creëren van je eigen sigaretten nog nooit eerder zo eenvoudig en comfortabel was.


Belangrijk: Vanaf 1 Oktober 2019 leveren wij uitsluitend nog de nieuwe, verbeterde Powermatic 3 PLUS versie. Deze heeft een dubbel display met dagteller, instelbare hulslengte ( King Size - Medium - 100mm. hulzen) en verbeterd tabak-verdeel systeem.

Vergeet niet de Gratis aansteker en sigarettendoosje aan te vinken als u die wilt hebben!

Een druk op de knop volstaat

Eigenaars van oudere Powermatic modellen zullen zich waarschijnlijk wel nog de stevig uit de kluiten gewassen hendel herinneren. Wel, daar hebben we inmiddels voorgoed afscheid van genomen. Met de Zorr Powermatic 3 plus gebeurt de bediening dan ook door middel van een eenvoudige druk op de knop. Plaats de sigarettenhuls op de houder, doe de tabak in de hopper en met een eenvoudige druk op de knop wordt jouw sigaret meteen gemaakt. Veel mensen die er vroeger voor kozen om een hulzenstopper aan te schaffen liepen vaak tegen de complexe werking aan. Met de introductie van dit nieuwe model is dit alvast iets waar je, je niet langer zorgen om hoeft te maken.


Introductie van nieuwe bak lader en compressor

Niet zomaar een nieuwe, maar wel een volledig unieke functie die wordt geïntroduceerd met de komst van de Powermatic III is terug te vinden onder de vorm van de tabak lader en compressor. Deze nieuwe functie zorgt er voor dat het voor jou als gebruiker niet langer een vereiste is om de tabak zelf in de tabakskamer te duwen. Het enige wat je nog hoeft te doen is de hopper vullen met tabak. Heb je dit gedaan? Dan zal je kunnen vaststellen dat de elektrische hulzenvuller de rest voor diens rekening neemt. Op hetzelfde ogenblik compenseert de machine de tabak naar wens. Hiervoor biedt de Zorr Powermatic III je zomaar even twee (eigenlijk 3 maar in Europa word er bijna geen 100mm gebruikt) verschillende standen. Deze bijzondere werkwijze zorgt er niet alleen voor dat je zelf als gebruiker eigenlijk bijna niets meer hoeft te doen, daarnaast kan je ook nog eens rekenen op een constante, prima kwaliteit.

De grotere en tevens diepere tabak hopper waarmee de Zorr Powermatic 3 is uitgerust zorgt er voor dat het voor jou als gebruiker mogelijk wordt om tot zomaar even 30 sigaretten hulzen op hetzelfde ogenblik te vullen. Dit betekent dat je in de praktijk nog maar zelden de hopper bij moet vullen tijdens het creëren van je sigaretten. Daarnaast beschik je aan de bovenzijde van het toestel eveneens over een kunststof klep welke kan worden afgesloten. Op deze manier wordt een passende bescherming van de tabak gerealiseerd waardoor de kans op rommel rond de hulzenvuller tot een absoluut minimum kan worden beperkt.


Eenvoudige selectie van de dichtheid voor je sigaretten

De Zorr Powermatic 3 brengt heel wat fantastische, nieuwe functies met zich mee, maar wellicht is dit de beste van allemaal. Door gebruik te maken van deze hulzenstopper beschik je namelijk over de mogelijkheid om zelf de dichtheid van de sigaretten aan te geven. Dit kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van één van de twee (eigenlijk 3 maar in Europa gebruiken we bijna geen 100mm hulzen) verschillende standen waar het toestel over beschikt. Op deze manier kan je er absoluut zeker van zijn dat je per sigaret beschikt over die dichtheid waar jij de voorkeur aan geeft. Of het daarbij nu gaat om losse, snelle sigaretten of om compacte, langzame sigaretten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wil je nog even controleren over de sigaretten die worden gemaakt wel in lijn liggen met jouw verwachtingen? In dat geval is het mogelijk om deze data af te lezen rechtstreeks van het digitale display. Zo kan je niet alleen controleren hoeveel sigaretten er precies zijn gemaakt, maar ook over welke eigenschappen deze beschikken. Tot slot is de Powermatic III eveneens voorzien van een automatisch blokkeer systeem welke er voor zorgt dat het systeem automatisch stopt op het ogenblik dat er teveel kracht is vereist om de tabak in de huls te duwen. Al deze verschillende eigenschappen zorgen er voor dat je met deze nieuwe Zorr hulzenstopper met absolute zekerheid een toestel in huis haalt die al je wensen en verwachtingen waarheid zal doen worden.


Ongekend eenvoudig jouw eigen sigaretten maken met de  Powermatic 3 plus!

De Zorr Powermatic 3 heeft alles in huis waar je naar op zoek bent voor wat het realiseren van je eigen sigaretten betreft. Niet alleen is het in een handomdraai mogelijk om tot zomaar even 30 sigaretten te maken, daarnaast zorgt de digitale display er voor dat je op geen enkel ogenblik de situatie uit het oog verliest. Het aantal gecreëerde sigaretten evenals de dichtheid worden op deze manier immers perfect aangegeven. De introductie van de bak lader met compressor zorgt er bovendien niet alleen voor dat je altijd bent verzekerd van de meest optimale kwaliteit, daarnaast hoef je er ook nauwelijks nog zelf iets voor te doen. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar het absolute neusje van de zalm onder de hulzenstoppers? In dat geval is het beslist de moeite waard om deze Zorr Powermatic III + in huis te halen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Powermatic 3
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 249,95
  • Excl. BTW: € 206,57

Beschikbare opties: