Menu
u winkelwagen

Zorr Powermatic sigarettenmaker

Bent u het ook beu om steeds meer te moeten betalen voor een pakje sigaretten? Zoekt u een snelle sigarettenmaker die eenvoudig en handig is in gebruik? En die ook nog eens snel werkt en die u binnen de paar seconden een lekkere zelfgemaakte sigaret kan afleveren, zonder u te moeten schuldig voelen over de prijs van een pakje sigaretten of de prijsstijging die ze regelmatig doorvoeren.

Met de zorr powermatic heeft u een snelle, handige en elektrische machine die u binnen de paar seconden een nieuwe gemaakte sigaret kan leveren zonder dat u er teveel moeite moet voor doen.

U wint geld met de zorr powermatic

U heeft met deze snelle en handige sigarettenmaker een echte goudmijn in handen als u weet dat u tot 0,16 cent per sigaret kan besparen door deze vanaf nu zelf te maken. De zorr powermatic vult uw sigaret met een automatisch injectieproces en neemt perfect de hoeveelheid tabak die er nodig om de perfecte sigaret te maken.

Nog meer voordelen op een rij

  • Bij aankoop van de zorr powermatic krijgt u één jaar garantie.
  • De perfecte sigaretten met juist genoeg tabak.
  • Geen tabaksverspilling bij het vullen van de sigaret.
  • Uw sigaret is op 1,2,3 gevuld.
  • Heel handig en eenvoudig in gebruik.

Heeft u een keuze uit onze sigarettenmakers kunnen maken? Bijvoorbeeld de Zorr powermatic? Plaats uw bestelling en uw bestelling wordt al binnen 48 uur verzonden!. Verzending is gratis bij een bestelling boven €50. Bij sigarettenmaker.nl heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Retourneren is bij ons ook heel gemakkelijk.

Powermatic 3+De Powermatic familie staat er om bekend een indrukwekkende reeks met fantastische elektrische hulzenstoppers te bevatten. Met de  Powermatic 3 plus introduceert ze haar nieuwe en bovendien ook meest luxueuze uitvoering. Door er voor te kiezen om de Powermatic 3 + in huis te ha..
€ 249,95
Excl. BTW:€ 206,57
Powermatic 1 plus elite online bestellenWanneer u geen dure sigaretten meer wilt kopen en uw sigaretten zelf wilt maken is de Powermatic 1 plus elite een goede manier om zelf sigaratten te maken. In tegenstelling tot de Powermatic 2 plus is de Powermatic 1 geen elektrische sigarettenmachine maa..
€ 54,95
Excl. BTW:€ 45,41
Brand: Product 1
Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om te weten met deze machine heeft u geen last van afvallende vuurkoppen. Op de  powermatic 2 plus zit een jaar garantie!! Informatie over de Powermatic 2 Plus Extra geld besparen ..
€ 84,95 € 89,95
Excl. BTW:€ 70,21
De Powermatic 4; maak binnen één seconde een prima sigaret De Powermatic sigarettenmakers staan er sinds jaar en dag om bekend het absolute neusje van de zalm te zijn. Met de nieuwe Powermatic 4 heeft de fabrikant zichzelf echter wederom weten te overtreffen. In vergelijking met haar voorganger bie..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4