OCB Poweroll

Helaas word de Poweroll niet meer in Europa verkocht. Zoekt u een vergelijkbare sigarettenmachine kijk dan eens naar de Powermatic 2 of 4 plus


De Poweroll van OCB heeft al enorme bekendheid in Amerika en dat is mede omdat de machine van Amerikaanse kwaliteit is en het eerst daar op de markt is gezet, maar langzamerhand krijgt de sigarettenmachine ook in Nederland meer bekendheid en dat is ook niet vreemd omdat het een geweldige machine is die perfecte sigaretten maakt zoals u ze gewent bent om te kopen maar dan veel voordeliger.


Waarom de Poweroll van OCB kopen?


De machine doet wat die moet doen en dat is mooie goed gevulde sigaretten maken die niet onderdoen van fabrieks sigaretten en dit komt omdat de machine werkt met de zogenaamde injector techniek. Geen veer die de tabak nog maalt en kleiner maakt maar een injector die de tabak in de huls schuift en daardoor krijgt u ook geen last van afvallende vuurkopjes. Deze elektrische sigarettenmachine werkt niet met een hendel maar doordat u de klep na het vullen sluit activeert die een knop, en daardoor is de Poweroll zeer geschikt voor mensen met een arm of mensen die weinig tot geen arm/hand kracht meer hebben.
Weergegeven:
Sorteren op:

Poweroll elektrische sigarettenmaker

Verouderd model!!Dit product is niet meer leverbaar omdat de fabrikant een verbeterde model (Powerol..

€ 99,95 € 93,95 Excl. BTW: € 77,65

Poweroll 2

De fabrikant van de Poweroll fabriceert deze machine niet meer. Een goed alternatief is de Powermati..

€ 109,95 € 94,95 Excl. BTW: € 78,47