sigarettenmaker zorr

De Zorr Powermatic 2 is een automatische elektrische sigaret machine waarmee men binnen enkele minuten een heel pakje kant-en-klare sigaretten maakt. Deze elektrische hulzenstopper van Zorr werkt op netstroom en bezit een automatisch injectieproces. De tabak wordt vanaf de bovenkant gecontroleerd en binnen enkele seconden draai je de perfecte sigaretten. Het tabaak bakje is afneembaar, borstel is er bij inbegrepen om de bak schoon te maken en ook een stampertje om het tabak aan te drukken.

Perfecte sigaretten met Zorr!

Sigarettenmaker zorr is een hulzenvuller die zonder poespas de prefect gevulde sigaretten maakt. En je merkt geen verschil met fabriekssigaretten. De mini compacte sigarettenmaker zorr heeft een verschuifbare functie, de vul staaf is van metaal en de buitenkant van solide plastic. Deze sigarettenmaker is een robuust en eenvoudig apparaat met een krachtige motor.

Filtersigaretten in de winkel worden steeds duurder en de sigarettenmaker zorr is special ontworpen om geld te besparen. Gezondheidsmatig is het beter om te roken met deze sigarettenmachine, je ademt nu niet de chemicaliën in van de kant-en-klare dure behandelde sigaretten.U kunt de ene sigaret na de andere rollen u hoeft alleen maar de Zorr Powermatic 2 aan te sluiten op een stopcontact.

Simpel en snel

Geen verdraaiingen meer, geen tabak verspilling en altijd volle sigaretten. Sigarettenmaker zorr is klein dus je kan hem zo overal mee naar toenemen, hij is handig, snel en is handmatig te bedienen en deze hulzenstopper maakt perfecte sigaretten. Sluit hem aan op een stopcontact, plaats de tabak in de trechter, plaats de filter en met een druk op de hendel is je perfecte sigaret klaar met de sigarettenmaker zorr.

Heeft u een keuze uit onze sigarettenmakers kunnen maken? Plaats uw bestelling en uw bestelling wordt al binnen 48 uur verzonden!. Verzending is gratis bij een bestelling boven €50. Bij Sigarettenmaker.nl heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Retourneren is bij ons ook heel gemakkelijk.

Weergegeven:
Sorteren op:

Powermatic 1

Powermatic 1 online bestellenWanneer u geen dure sigaretten meer wilt kopen en uw sigaretten..

€ 54,95 Excl. BTW: € 45,41

Powermatic 2 plus

Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om t..

€ 89,95 € 84,95 Excl. BTW: € 70,21

Zorr Powermatic mini

Jongste lid van de Zorr powermatic familie is de Powermatic mini, een zeer kwalitatief hoogwaardi..

€ 29,95 € 23,95 Excl. BTW: € 19,79