Menu
u winkelwagen

Zorr Powermatic 2 sigarettenmaker

Zoekt u een alternatief voor sigaretten uit een pakje? Bent u die kostprijs van sigaretten ook beu? Kan u de prijsstijgingen van de sigaretten niet meer bijhouden? Vindt u sigaretten uit een pakje veel te duur?

Waarom rolt u niet zelf sigaretten met de zorr powermatic 2? Dit handige hulpmiddel spaart u ontzettend veel euro's uit op jaarbasis door uw sigaretten zelf te rollen.

Alleen maar voordelen met de zorr powermatic 2

  • De zorr powermatic 2 is een elektrische sigarettenvuller, handig in gebruik en duurzaam.
  • U vult uw sigaretten in een handomdraai.
  • Geen verspilling van tabak.
  • Geen verschil tussen zelfgemaakte sigaretten en sigaretten uit een pakje.
  • Deze sigarettenvuller is eenvoudig en snel te gebruiken.

Het enige wat u nodig heeft om vanaf nu uw eigen sigaretten te maken met deze elektrische sigarettenmaker is tabak en lege sigarettenhulzen. In een fractie van een seconde heeft u uw eigen sigaretten zelf gemaakt.

De zorr powermatic 2 bespaart u heel veel geld

Door uw eigen sigaretten te vullen bespaart u tot 0,21 €urocent per sigaret. Op jaarbasis heeft u meer geld over voor andere dingen zoals reizen of activiteiten.

Twijfelt u nog, denk dan maar eens aan de jaarlijkse prijsstijgingen van sigaretten uit een pakje. Deze prijsstijging kan u gemakkelijk terugverdienen met vanaf nu uw eigen sigaretten te maken.

Heeft u een sigarettenmaker gevonden die voldoet aan uw wensen? Bijvoorbeeld de Zorr Powermatic 2? Plaats uw bestelling online en reken in een veilige omgeving af. Wij verzenden gratis naar heel Nederland en België bij een bestelling vanaf €50. Tevens heeft u bij ons maar liefst 14 dagen bedenktijd. Bij sigarettenmaker.nl kunt u rekenen op betrouwbaar advies van een van onze specialisten.

Brand: Product 1
Verlaagde prijs waarmee we de goedkoopste zijn van Nederland en Belgie, en wat belangrijk is om te weten met deze machine heeft u geen last van afvallende vuurkoppen. Op de  powermatic 2 plus zit een jaar garantie!! Informatie over de Powermatic 2 Plus Extra geld besparen ..
€ 84,95 € 89,95
Excl. BTW:€ 70,21
De Powermatic 4; maak binnen één seconde een prima sigaret De Powermatic sigarettenmakers staan er sinds jaar en dag om bekend het absolute neusje van de zalm te zijn. Met de nieuwe Powermatic 4 heeft de fabrikant zichzelf echter wederom weten te overtreffen. In vergelijking met haar voorganger bie..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2